Sonnich Thacker

Sonnich Thacker – frivillig i Brøndbys Bedste Børnekirke, BBB

For næsten 20 år siden satte Sonnich Thacker for første gang fod i Brøndby Strand Kirke. Dengang var det som deltager i kirkens lørdagsklub. Når den 22-årige i dag kommer i kirken, er det i stedet ofte for at tage sin månedlige tjans om søndagen som en af lederne i den ugentlige børnekirke, BBB.

Ledernes rolle består af at tage børnene med ud under noget af gudstjenesten for at få bibelen forklaret i børnehøjde og lave nogle sjove aktiviteter.

”Det at kunne give noget til børnene, så de også syntes, det er sjovt at komme i kirke, er super fedt, og samtidigt giver man jo også til de voksne i kirken ved, at der bliver mindre larm i kirken,” fortæller Sonnich.

Selvom den unge bioteknologistuderende udover arbejdet i BBB har masser at se til med bl.a. at skrive bacheloropgave, træne cricket og passe sin bestyrelsespost i kredsbestyrelsen for Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, finder han også tid til at være frivillig i kirkens pandekagetelt ved både Store Legedag og Kulturweekenden.

”Ved at hjælpe til ved kirkens mere udadrettede events, gør man noget for lokalsamfundet og er derigennem også med til at vise kirken frem på den gode måde, hvilket jeg mener, er super vigtigt – specielt i et samfund som Brøndby Strand, hvor der er mange kirkefremmede,” forklarer Sonnich.

Vi kan bruge flere frivillige i kirkens forskellige aktiviteter, ligesom nye aktivitetsforslag også er velkommen. Interesseret? så kontakt Kirkekoordinator Mette Reese Bernskov på tlf. 43 73 44 54

Sonnich Thacker