Global Mission

I 2023 samler Brøndby Strand Kirke ind til støtte for krigens ofre i Ukraine.

Ødelagte huse i Ukraine

Støtten formidles gennem Dansk Europamission via MobilePay (735588)  eller kontant bidrag i indsamlingsbøssen ved hoveddøren.

 

Hvad gør Dansk Europamission?

Dansk Europamissions projektpartner har medarbejdere i marken i Ukraine og nabolande, som kæmper mod den øgede vold og den voksende humanitære krise.

Kirkerne går sammen og uddeler, med støtte fra Dansk Europamissions givere, fødevarepakker, der sikrer en familie i Ukraine med mad nok til en uge.

Sammen med kirker og frivillige samler vor partnerorganisation flygtninge op i Moldova og Polen, tilbyder dem midlertidigt husly og mad og hjælper dem med at finde et mere permanent sted at bo.

Se mere på: https://forfulgtekristne.dk/pr...

Ældre kvinde modtager nødhjælps pakke.

 

Om Global mission

Den danske folkekirke er en del af et verdensomspændende fællesskab, af kirker. Global Mission (tidligere kaldet Ydre Mission) er et samarbejde med kirker i andre dele af verden. I dag er Global mission baseret på et gensidigt samarbejde med andre kirker. Derfor kan man også kalde det for "Mellemkirkeligt samarbejde" Menighedsrådet har i 2013 etableret et udvalg, som arbejder med Global mission.

I 2022 samlede vi 14.336,50 kr. ind til Luthersk missions arbejde i Cambodia.
I 2021 samlede vi 2378 kr. ind til Mission Afrika.
I 2020 samlede vi 3.135 kr. ind til Bibelselskabets arbejde i Golf staterne.
I 2019 samlede vi 7.676,50 kr. ind til Sat-7.
I 2018 samlede vi 6.448 kr. ind til Åbne Døre.
I 2017 samlede vi 7.678,- kr ind til REMI projektet.

Stor tak til alle der har bidraget til disse indsamlinger. Du kan læse mere om tidligere projekter på undersiden om tidligere projekter

Ved hver eneste højmesse er der mulighed for at støtte dette arbejde. Global missions indsamlingsbøsse hænger i våbenhuset.