Tidligere Global Missions projekter

2023: Støtte for krigens ofre i Ukraine.

Ødelagte huse i Ukraine

Hvad gør Dansk Europamission?

Dansk Europamissions projektpartner har medarbejdere i marken i Ukraine og nabolande, som kæmper mod den øgede vold og den voksende humanitære krise.

Kirkerne går sammen og uddeler, med støtte fra Dansk Europamissions givere, fødevarepakker, der sikrer en familie i Ukraine med mad nok til en uge.

Sammen med kirker og frivillige samler vor partnerorganisation flygtninge op i Moldova og Polen, tilbyder dem midlertidigt husly og mad og hjælper dem med at finde et mere permanent sted at bo.

Se mere på: https://forfulgtekristne.dk/pr...

Ældre kvinde modtager nødhjælps pakke.

2022: Luthersk Missions arbejde i Cambodja ved Sara og Jesper Hansen.


Sara har forskellige opgaver i organisationen Daughters of Cambodia, der er et hjælpearbejde for tidligere prostituerede kvinder.

Pige der syr


Jesper skal efteruddanne og kapacitetsopbygge personalet i organisationen FLAME, der giver mulighed for skolegang og undervisning til børn og unge i slumkvartererne.

Børn i et slumkvarter i Phnom Penh


Mobilepay: oplyses i kirken
Eller Indsamlingsbøssen ved yderdøren
Se mere på: https://dlm.dk/ansatte/sj-hansen

Familien Hansen

2021:  hjælp til Nigeria under og efter COVID-19.

 

Fysisk og pastoral hjælp til Nigeria under og efter COVID.

Meget fejlinformation har floreret i Nigeria i forbindelse med Covid-19-pandemien og kirker blev lukket. Den lutherske kirke i Nigeria (LCCN) har sat sig for at:

Plakat: global mission 2021

Støtten formidles gennem Mision Afrika. Klik her for at læse mere.

2020 Bibelselskabets arbejde i Golf staterne.

Bibler og håb til Golfstaterne.
I Kuwait - og i næsten alle de arabiske Golfstater - er der mange kristne migrantarbejdere. De kommer fra Asien og Afrika. De er kommet til Golfstaterne for at tjene mere end de kan tjene i deres fattige hjemlande. Men de fleste har usle job, og mange tusinde bor under kummerlige forhold i arbejdslejre, der er meget primitive. Blandt disse fattige, underbetalte migrantarbejdere støtter Bibelselskabet uddeling af Bibler på mere end 60 sprog. I 2020 samler vi ind til dette arbejde, for i Kuwait, Bahrain, Qatar, Oman og Emiraterne er kirkerne fyldt med mennesker, der kommer til mange forskellige gudstjenester i ugens løb og behovet er stort.

”Bibelens ord giver mig håb - håb om noget bedre, noget nyt - midt i min kummerlige tilværelse!”
 - fattig migrantarbejder i Kuwait

Støtten formidles via Det danske Bibelselskab.

Se mere på: https://www.bibelselskabet.dk/hvor-ville-kristendommen-vaere-uden-bibelselskabet-i-golf-omradet
 

2019 tv-kanalen Sat-7.

Sat-7 sender TV via satellit til Mellemøsten og Nordafrika. De sender på tre sprog: Arabisk, tyrkisk og persisk og kan nå ca. 25 millioner seere. De forkynder det kristne budskab for både voksne og børn. Der er også generelle undervisningsprogrammer, som er målrettet flygtningelejre og andre områder, hvor uddannelsessystemet ikke fungerer.

Støtten formidles via Mission Afrika.

Se mere på: https://missionafrika.dk/project/sat-7/ 
Eller på: https://sat7.org/

SAT 7 Logo Børn der ser SAT 7 program

2018 – Åbne Døre.

Åbne Døre støtter forfulgte kristne med bibler, kristne materialer, træning og undervisning, erhvervstræning og praktiske håndværk, gennem fortalervirksomhed og på mange andre måder, så de ved, at de ikke er glemt, kan holde fast ved troen og tjene deres lokalsamfund.

Åbne Døre forsøger også at mobilisere kirken i Danmark til at støtte og tjene kristne, der forfølges for deres tro, men også at lære fra de forfulgtes historier, hvad det vil sige at være en efterfølger af Jesus Kristus.

Læs mere om Åbne døre på deres hjemmeside her: http://www.forfulgt.dk/

2017 – REMI, skolen for børn med og uden handicap

Se seneste nyheder om projektet i nyhedbrevet her.

Den danske folkekirke er en del af et verdensomspændende fællesskab, af kirker. Ydre Mission er et samarbejde med kirker i andre dele af verden. I dag er Ydre mission baseret på et gensidigt samarbejde med andre kirker. Derfor kan man også kalde det for "Mellemkirkeligt samarbejde" Menighedsrådet har i 2013 etableret et udvalg, som arbejder med Ydre mission.

I 2017 støtter vi projektet: "REMI – skolen for børn med og uden handicap" i Nigeria.
Læs mere om skolen REMI som ligger i det østlige Nigeria.

Støtten formidles gennem missionselskabet Mission Afrika.
Se en kort beskrivelse af Mission Afrika på deres hjemmeside.

Det er muligt at blive medlem af Mission Afrika, og få skattefradrag for gaver givet til organisationen. Se hvordan ved at følge linket til hjemmesiden ovenfor, og se i kolonnen til højre under ”Bliv Medlem”. Man kan også læse om andre støtte muligheder der på hjemmesiden.

I 2017 samlede vi 7.678,- kr ind til REMI projektet. Stor tak til alle der har bidraget til denne indsamling.

REMI projektet flyer

2016 – Mission Aviation Fellowship (MAF).

Den danske folkekirke er en del af et verdensomspændende fællesskab, af kirker. Ydre Mission er et samarbejde med kirker i andre dele af verden. I dag er Ydre mission baseret på et gensidigt samarbejde med andre kirker. Derfor kan man også kalde det for "Mellemkirkeligt samarbejde" Menighedsrådet har i 2013 etableret et udvalg, som arbejder med Ydre mission.
Se en kort beskrivelse af MAF her

2016 – Mission Aviation Fellowship (MAF) flyer

For mere info, se: maf.dk 

Der blev indsamlet 10.061,- kr. Stor tak til alle der har bidraget til denne indsamling.