Oliver Astrup

Oliver Astrup – frivillig pandekagevender.

Det er ikke utænkeligt, at 21-årige Oliver har lavet flere pandekager end Rasmus Klumps mor. I hvert fald har han igennem mange år været en af de primære pandekagevendere i Brøndby Strand Kirkes telt til både den årlige Store Legedag og den tilbagevendende Kulturweekend. Når han ikke selv står ved maskinen, som kan bruges til at stege hundrede af de altid populære pandekager i timen, træder han ofte til i rollen som alt-mulig-mand at hjælpe med at sikre et godt og gnidningsfrit salg.

Gennem sit engagement har Oliver spillet en stor rolle i at indtjene titusinder af kroner, som er kommet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og forskellige ydre missions projekter til gode.

Oliver har haft sin gang i kirken lige så længe han kan huske; først som en del af forskellige børne- og ungdomsklubber, og nu på skift som almindelig kirkegænger, brummende bas i kirkens voksenkor og – for en periode – som kirketjenervikar.

Som frivillig i kirken oplever man at gøre et stykke arbejde, som gør andre glade, siger Oliver og supplerer: ”Det er også en god måde at komme ud og lave noget, som du måske ikke har prøvet før. Jeg har i hvert fald mange forskellige minder om kulturweekender, som jeg jo ellers aldrig ville have oplevet.”

Vi kan bruge flere frivillige til f. eks:
   – Pandekage bagning til store legedag den anden søndag i maj.
   – Kulturweekenden i  juni: vi mangler hjælpere til Pandekage bagning, loppebod, tøjbod og frokost servering.

 

Oliver Astrup