Næstekærlighedsprojekt

Næstekærlighedsprojekt

 

Brøndby Strand kirkes unge fra BSK Ungeren har i uge 38, 39 og 40 været i gang med et næstekærlighedsprojekt, som har bestået af en indsamling af vintertøj til hjemløse i København. De unge har selv stået for indsamlingen med alle de opgaver, som det indebærer. De tre uger har derfor været brugt på at lave plakater og flyers og dele disse ud i s-togene, dele på forskellige facebooksider og i kvartererne hvor de unge bor. Derudover blev der lagt mange timer i at skrive rundt til herberger/væresteder og ikke mindst blev der lagt en masse tid og kræfter i at sortere tøjet, som blev indsamlet. Det hele kulminerede, da tøjet skulle afleveres torsdag den 3. Oktober. Vi kørte fra Brøndby Strand Kirke med 21 sække vintertøj.

BSK Ungeren

Først gik turen til Kirkens Korshærs Herberg i Hillerødgade, dernæst Morgencafé for hjemløse og videre til Mændenes hjem og til sidst Frelsens Hærs Herberg ”Hørhuset”. Desuden havde vi også besøg af ”Projekt Hjemløs – mad og omsorg til byens hjemløse” den 2. oktober, som kom og afhentede sække med vintertøj. De unge har gennem denne indsamling vist kærlighed til deres næste og gjort en kæmpe forskel for mange hjemløse i København.

BSK Ungeren

Der skal lyde en stor tak til alle, der har doneret deres tøj, som mange hjemløse i København får glæde af. Derudover har Arne og Hanne Kristoffersen, Helle Johansen og Keld Jepsen bidraget med lån af bil og/eller været chauffører til afleveringen af tøjet, hvorfor der også skal lyde en stor tak til dem.

BSK Ungerne vil i fremtiden lave flere næstekærlighedsprojekter, hvilket I kan følge med i på deres facebookside ”BSK Ungerne Hjælper” og deres instagramkonto: ”bskungernehjaelper”.

Klik på galleriet til højre for at se flere billeder.

   BSK Ungerne hjælper