Keld Jepsen

Keld Jepsen – loppebodsbestyrer og frivillig i kirkens sociale arbejde.

Keld er nærmest en af Brøndby Strand Kirkes tilfældige ildsjæle. Hvis ikke hans tidligere kone havde fået ansættelse i kirken for nogle år siden, var hans vej aldrig blevet ført der forbi, siger han selv.

Kort tid efter hun blev ansat, blev Keld bedt om at bemande loppeboden ved den årlige julestue og han sprang frisk på opgaven, da han altid havde drømt om at slippe sin indre krejler fri. Kelds talent for at slå en handel af har gjort ham fast loppebodsbestyrer ved julestuen og til kulturweekenden.

Med en fortid som socialpædagog er det siden faldet naturligt at engagere sig i spisestuen, som er et tilbud om et varmt måltid mad hver 14. dag rettet primært mod brugerne af Stenhuset. Kirken har de sidste to år inviteret spisestuens gæster med på sommerferie og også her har Keld meldt sig under fanerne som frivillig.

Kelds engagement i kirkens liv har udvidet hans bekendtskabskreds anseeligt: ”Jeg har lært personalet, menigheden og de andre frivillige at kende. Det var jo aldrig sket, hvis ikke jeg var gået i gang med det første stykke frivillige arbejde,” siger han.

Vi kan bruge flere frivillige til f. eks. praktisk hjælp ved større arrangementer eller andre opgaver. 

Keld Jeppesen