Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 1. oktober 2021, kl. 17:30
Sted Brøndby Strand Kirke, Brøndby Strand Centrum 90, 2660 Brøndby Strand
Kulturnat

Kl. 17:30: Stemningsfuld andagt i kirkerummet.

Kl. 17:30: Der bliver langet flæskestegssandwich over disken.

Kl. 17.45: Fællesspisning og dinnerjazz.

Kl. 18:45: Jakob Høgsbro, Brøndby Strands Kantori og Eva Østergaard.
Jakob Høgsbro er korleder, saxofonist og komponist og står for programmet til aftenens korkoncert, sammen med Brøndby Strands Kantori og Eva Østergaard, som akkompagnatør og fløjtenist. Det bliver en fest!

Kl. 19:45: Henning Munk og Plumperne.
Orkesterleder Henning Munk Plum fra Vanløse, én af Danmarks bedste klarinettister og sopransaxofonister har til sit band håndplukket fire fremragende medmusikere. På trombone finder vi Morten Hertz og Professor Björn Ekman fra Lund trakterer gavmildt med banjo og sang. På bas finder vi Mister Kontrabas - Bjarne Christensen - og trommerne betjenes virtuøst af Bjørn Otto Hansen.

Kl. 21.00: Stemningsfuld andagt i kirkerummet.

Natteravnene.
I kirken kan du også møde Natteravnene, og høre om deres arbejde i Brøndby Kommune og om, hvordan du selv bliver natteravn.

Hele kulturnat programmet kan ses her