Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 12. juni 2022, kl. 15:00
Sted Brøndby Strand Kirke, Brøndby Strand Centrum 90, 2660 Brøndby Strand
Bel Canto Koret, Per Wium og Kristian Marcussens Jazz-Trio.
Paul McCartney hyldestkoncert

I 2022 – nærmere bestemt d. 18. juni – fylder Sir Paul McCartney 80 år. Paul McCartney er en af de største nulevende musikalske legender, og i mere end 60 år har han glædet og begejstret fans i hele Verden. Som både komponist, sanger, sangskriver og musiker har han skrevet sig ind i både det 20. og 21. århundredes musikhistorie.

Bel Canto Koret fejrer den runde fødselsdag med en stor hyldestkoncert, hvor vi synger et bredt udvalg af Paul McCartneys mange fantastiske sange – både fra hans tid i The Beatles og fra hans lange solokarriere. Og som tidligere gør vi det sammen med både The Beatles-ekspert, Per Wium og med Kristian Marcussens Jazz-Trio.

Ved koncerten vil Per Wium imellem sangene fortælle om Paul McCartney og hans imponerende karriere, og Kristian Marcussens Jazz-Trio sørger som sædvanlig for at skabe de helt rigtige musikalske rammer for koret – og i bedste McCartney-stil.

Læs mere på Bel Canto korets hjemmeside.

Plakat_Brøndby_Strand_Kirke.pdf